Tegelzetwerk

First slide

Tegelzetwerk – afspraken en kwaliteit zijn heilig

Groot Afbouw is sinds 1968 uitgegroeid tot één van de grotere tegelzetbedrijven van Nederland. Zo zijn wij zeer flexibel in de inzet van onze medewerkers. Bovendien hebben wij een eigen bouwmaterialengroothandel*. Dit alles resulteert in scherpe distributie, efficiënte communicatie, planningen worden gehaald en uw tegelproject – klein of groot – wordt kordaat afgerond.

Naast onze overige activiteiten(zie onze heldere website) heeft ons bedrijf heeft dus elke oplossing in huis én dat onder één dak. Om een optimale kwaliteit en service te garanderen, werken we met een vast team van eigen en zorgvuldig geselecteerde deskundige tegelzetters. Zo bent u gegarandeerd van vakmanschap, een strak eindresultaat en een eigen planning, die verder kan.

Waar staan wij voor? KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN.

Tegels leggen is een vak apart. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met tegels leggen in zowel lijmvloeren als specievloeren en zorgen voor het perfecte eindresultaat. Of het nu gaat om tegels plaatsen in particuliere huizen, kantoren of enorme utiliteitsgebouwen, Groot Afbouw BV levert uitsluitend betaalbaar vakwerk tegen een mooie prijs.

En, belofte maakt schuld. Immers de planning van de klant moet te allen tijde tegemoet gekomen worden.

Samengevat:

    • Gecertificeerde vakmensen met oog voor detail
    • Speciale en exclusieve verwerkingsproducten
    • Vooruit plannen en afspraken nakomen
    • Garantie op elke klus

Groot Afbouw werkt door heel Nederland

Wij gaan trots op onze Volendamse afkomst en onze Volendammer vaklui, die bekend staan om hun inzet en vakmanschap, maar dit beperkt ons niet tot het verzorgingsgebied van Noord-Holland. Niets is minder waar! Groot Afbouw verzorgt tegelwerkopdrachten in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor en eventueel met onze partners worden de relaties actief bediend en de projecten continu begeleid.

Kijk trouwens eens verder op onze site en lees wat wij allemaal als partner onder één dak hebben voor u. Klik hier voor ons bedrijfsprofiel, onze normen en waarden en klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies of een passende offerte naar uw wensen.

U bent altijd van harte welkom.

* Het is dan ook niet zonder redenen dat Mapei S.p.A., de multinational en wereldwijd marktleider in bouwproducten: lijmen, kitten en chemische bouwproducten Groot Afbouw BV heeft gekozen als preferred supplier voor Nederland.

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.