Stuc- & Spuitwerk

First slide

Stuc- & Spuitwerk – op onze manier geen standaard werk

 

VOORSPRONG IN AMBACHT, AANDACHT & GARANTIES

Groot Afbouw is – als een van de grootste en meest zorgvuldige afbouwbedrijven van Nederland – aan haar stand verplicht om, als het om stuc- of spuitwerk gaat, de voorsprong te houden op de concurrentie. Wij hebben tevens een eigen materialengroothandel* en bieden eigenzinnige oplossingen, wat de klant ook wil.

 

Wij zijn pas tevreden als u dat bent – KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN

Onze no-nonsense aanpak staat voor kwaliteit, dat wil zeggen datgene doen wat de opdrachtgever van de klus verwacht op welk gebied van stucadoors- of spuitwerk dan ook.
En dat met inzet van onze 4 M’s: Mensen(alleen gecertificeerde vakmensen), Middelen(eigen materialengroothandel met de beste merken en producten), Methoden(uitgedachte efficiënte werkwijzen) en Machines(speciale hardware voor de verwerking en m.b.t. exacte kleurbepaling zelfs unieke, gepatenteerde kleurtechnologie).

Anderen benoemen ’t slechts, Groot komt ’t na: vooruitplannen, afspraken nakomen en garanties afgeven. En dat in volle openheid met de klanten.

 

Alles draait om de klant en de referenties na afloop

De klant centraal stellen binnen een bedrijf lijkt heel logisch en dat belijden vrijwel alle concurrenten ook met de mond, maar in de praktijk blijkt dit voor veel afbouwbedrijven moeilijk waar te maken. Kijkend naar ons klantenbestand met weinig tot geen verloop durven wij inmiddels te stellen dat ons dit wel lukt. Vraag daarom naar onze kleine/middelgrote/grote referenties en wij durven ze u met een gerust hart te geven.

 

Onze eigen normen – hoger dan de standaard

Onze eigen normen staan hoger dan wat de erkende certificaten en bestekken vragen en die gelden óók voor alle bedrijven en zzp-ers, met wie wij samenwerken. Wil men zich daar niet aan houden, dan wordt het werk simpelweg niet uitbesteed.

Waarom? Omdat een betrouwbaar afbouwbedrijf een hoop frustratie, geld en veel oponthoud scheelt.

 

Groot werkt door heel Nederland. Niet alleen stucwerk, maar ook schilderwerk.

Wij gaan trots op onze Volendamse afkomst en onze Volendammer vaklui, die bekend staan om hun inzet en vakmanschap, maar dit beperkt ons niet tot het verzorgingsgebied van Noord-Holland. Niets is minder waar! Groot Afbouw verzorgt stuc- & spuitwerk én schilderwerk(naar ‘Volendamse’ maatstaven) in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor en eventueel met onze partners worden de relaties actief bediend en de projecten continu begeleid.

Kijk trouwens eens verder op onze site en lees wat wij allemaal als afbouwpartner onder één dak hebben voor u. Klik hier voor ons bedrijfsprofiel, onze normen en waarden en klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies of een passende offerte naar uw wensen.

 

U bent altijd van harte welkom!

 

* Het is dan ook niet zonder reden dat Mapei S.p.A., de multinational en wereldwijd marktleider in bouwproducten: lijmen, kitten en chemische bouwproducten Groot Afbouw BV heeft gekozen als preferred supplier voor Nederland én dat wij ook samenwerken met andere grote, gerenomeerde partners om de complete oplossingen op het gebied van systeemplafonds, systeemwanden en interieur te bieden.

Hoe complexer een bouwopdracht is, des te beter komt onze gezamenlijke toegevoegde waarde, expertise en kunde tot hun recht.

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.