Over Ons

First slide

Wat wij zijn en willen blijven: niet eens de GROOTste, wel de beste.

De kernkracht van Groot Afbouw zit in de ruime ervaring op het gebied van afbouw en dan bedoelen we specifiek de aandacht voor de opdracht, de flexibiliteit en de inzet van de meest moderne middelen en methoden en uiteraard al onze vaklui.

Vanaf de oprichting in 1968 staat Groot Afbouw BV voor betrouwbaarheid. Met voortdurend oog voor opdrachtgeverstevredenheid en no-nonsense ondernemerschap heeft Groot Afbouw in Nederland de positie opgebouwd als een van de grootste afbouwbedrijven. Wij staan bekend als een betrokken bedrijf dat verder gaat waar anderen zouden stoppen. Immers: kwaliteit wint de strijd! Vandaar dat wij staan voor een zorgenloze oplevering van iedere opdracht of project.

Een puur Volendams* bedrijf, maar boven alles expert en betrouwbare partner

Zoals gezegd, Groot Afbouw is vakkundig, betrouwbaar, flexibel en partner tegelijk. Dit willen wij niet alleen, maar we zíjn het ook. Wij denken, tekenen en rekenen mee en nemen desgewenst als keten-samenwerkingspartner een deel van de opdracht behorende verplichtingen en risico’s op onze schouders. Dat noemen wij ‘het GROOT bouwen’. Wie kiest voor Groot Afbouw kiest voor een bedrijf, dat alles uit uw handen neemt. Zo hebben wij ons altijd kunnen onderscheiden in onze sector en zo zullen wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden.

* bovenstaand profiel leest als een vrij zelfovertuigd bedrijf. Dat moet u bij een Volendamse onderneming toch anders lezen.

Onze vaklui en overige medewerkers verrichten het werk. Zij hebben ons bedrijf GROOT gemaakt door met hun inzet, kunde en betrokken houding de klantenverwachtingen te overtreffen, gedreven ‘anders’ te zijn, alles te geven en toch bescheiden te blijven. Uit trots willen wij toch enige interne uitspraken met u delen, die u hopelijk inzicht geven in onze kernwaarden:

  • “ik ga tot het gaatje om de oplossing te vinden”
  • “goed kan altijd beter”
  • “ik blijf altijd in beweging en ben scherp op marktontwikkelingen”
  • “samen kom je verder”
  • “als onze afbouw niet netjes wordt opgeleverd, is de klant ontevreden en: moeten en zullen we de boel oplossen. Frustratie kost moeite en vertrouwen”
  • “in mijn ogen is een zorgenloze opdracht voor een klant een nummer 1 vereiste! Naar al onze mensen MAPEI is wereldwijd marktleider in bouwproducten: lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw én onderaannemers!”

En als klap op de vuurpijl een uitspraak van de Directie:

  • “belofte maakt schuld”.

 

Onze samenwerkingspartner: Mapei

Het is niet zonder reden dat Mapei voor Groot Afbouw BV hebben gekozen:

Mapei – onze multinationale samenwerkingspartner en wereldmarktleider

Mapei S.p.A., de multinational en wereldwijd marktleider in bouwproducten: lijmen, kitten en chemische bouwproducten heeft Groot Afbouw BV als preferred supplier voor Nederland.

 

Neem via deze link contact met ons op, zodat wij vanaf het eerste gesprek bovenstaande kunnen en zullen bewijzen.

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.