Waal en Groot Afbouw organiseren event voor ‘Gemba’ op project Rhoon

First slide

Waal en Groot Afbouw organiseren event voor ‘Gemba’ op project Rhoon

Afgelopen dinsdag heeft Groot Afbouw samen met haar bouwpartner Waal een event georganiseerd op project ‘Rhoon’. Dit jaar zijn beide bedrijven samen het Supply Chain Traject bij Arpa gestart, waarin we onder begeleiding de komende 3 jaar samen gaan leren, om zo de best werkende keten van de bouw te worden.

De eerste scholingsdagen zijn inmiddels voorbij. Nu werd het tijd om de ‘Gemba’ meer te betrekken. ‘Gemba’ is Japans voor ‘werkplek’ (de plaats waar waarde wordt toegevoegd). En bij LEAN zijn de mannen op de werkvloer natuurlijk diegene waar het om draait! Op initiatief van Groot Afbouw kwamen alle betrokken onderaannemers van Waal bijeen.

Het werd een boeiende en leerzame dag voor alle deelnemers, die naar tevredenheid werd afgesloten met een barbecue. Groot Afbouw is heel trots onderdeel te mogen zijn van deze keten en we hebben er vertrouwen in dat we binnenkort tot de beste ketens van Nederland behoren!

» Website Waal

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.