Kopersbegeleiding

First slide

Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding Groot Afbouw

Als aannemer of projectontwikkelaar steekt u veel tijd in de kopers van uw nieuwbouwwoningen. Wat voor sanitair? Welke tegels? Welke kleur kit? Verlichting? Kopers eisen tegenwoordig veel kostbare aandacht op. Groot Afbouw kan u deze kopersbegeleiding uit handen nemen. Wij nemen de communicatie tussen u en de koper over. Terwijl Groot Afbouw zich bezighoudt met wandafwerking, tegels en sanitair, kunt u doen waar u écht goed in bent; bouwen!

De showrooms waar Groot Afbouw mee samenwerkt, presenteren uw klant een diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van wandafwerking, tegels en sanitair. Zowel u als uw klant plukt dus de vruchten van onze koperbegeleiding. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.