Gipsblokkenbouw

First slide

Gipsblokkenbouw – innovatieve oplossingen van dé specialist

Bij Groot Afbouw zijn we – als pure Volendammers – ambitieus en prestatiegericht. Zo werken wij al sinds 1968. Met ons enthousiaste en ervaren team staan wij garant voor een perfect eindresultaat als het om gipsblokkenbouw gaat. Daarom streven wij ernaar dat onze geleverde diensten en producten voldoen aan de hoogst haalbare eis van kwaliteit, vakmanschap en service.

 

Gespecialiseerd

Bij Groot Afbouw zijn we gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en afwerken van separatiewanden van gipsblokken voor toepassingen in de nieuwbouw en renovatie.

Door het plaatsen van deze blokken, zetten onze vakmensen nieuwe voorzet-, scheidings- en technische schachtwanden en kunnen wij bestaande ruimtes naar uw wens indelen.Onze kracht zit in de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. We kijken naar uw wensen en behoeften en passen onze werkwijze daar op aan. Daarnaast hebben we veel ervaring en staat service hoog bij ons in het vaandel. Met onze 80 werknemers kunnen wij kleine, maar ook hele grote projecten realiseren.

Door onze jarenlange ervaring en meer dan voldoende kennis van gipsblokken is Groot Afbouw al vanaf het begin uw partner. Al in de offertefase wordt meegedacht over de brandtechnische, akoestische en thermische eisen die aan de scheidingswanden worden gesteld.

 

Onze goede voorbereiding en planning zijn uw winst

Tijdens de bouw nemen onze medewerkers de gehele werkvoorbereiding en de planning uit handen. Zij begeleiden u continu en waar nodig sturen ze bij om de gemaakte afspraken en de afgesproken opleveringsdatum te halen.

 

Afwerking tot in de puntjes en levering als totaalpakket

Naast het plaatsen van de gipsblokken kan Groot Afbouw ook de volledige afwerking van deze wanden uitvoeren. Het dichtzetten van de naden, behangklaar opleveren en zelfs de eindafwerking die door de opdrachtgever wordt gekozen, kan als totaalpakket worden aangeboden en uitgevoerd.

 

Groot werkt door heel Nederland

Wij gaan trots op onze Volendamse afkomst en onze Volendammer vaklui, die bekend staan om hun inzet en vakmanschap, maar dit beperkt ons niet tot het verzorgingsgebied van Noord-Holland. Niets is minder waar! Groot Afbouw plaatst in heel Nederland separatiewanden van gipsblokken. Vanuit ons hoofdkantoor en eventueel met onze partners worden de relaties actief bediend en de projecten continu begeleid.

Kijk trouwens eens verder op onze site en lees wat wij allemaal als partner onder één dak hebben voor u. Klik hier voor ons bedrijfsprofiel, onze normen en waarden en klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies of een passende offerte naar uw wensen.

 

U bent altijd van harte welkom.

 

 

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.