Gevelisolatie

First slide

Gevelisolatie – deskundigheid sinds 1968

 

Uw gevel(s), ons vak

De gevel is het visitekaartje van een pand of woning. Dat weten wij bij Groot Afbouw als de beste. Onze vaklui steken al bijna 50 jaar de meest uiteenlopende buitenmuren in een duurzaam, energiezuinig en hedendaags jasje. Als specialist in gevelbepleistering en gevelrenovatie namen wij in al die tijd honderden gebouwen en woningen en gebouwen onder handen. Eén voor één kregen ze een gloednieuwe uitstraling. Want Groot Afbouw is ook thuis in gevels.

 

Wij verstaan ons vak en zijn gedisciplineerd als het om kwaliteit en afwerking gaat

Onze vaklui kennen de kneepjes van het vak. Wij dragen zorg voor het pleisteren, isoleren, reinigen en beschermen van uw gevel. Groot Afbouw is in het bezit van het KOMO procescertificaat ‘buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking’ en is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Gevelisolatie. Wat betekent dat voor u? Het personeel, de werkzaamheden en de geleverde producten van Groot Afbouw worden regelmatig, steekproefsgewijs, beoordeeld door erkende certificerende instellingen, om zodoende een continu kwaliteitsniveau te waarborgen.

 

En wat nog meer?

Ook voor pleisterwerken binnenshuis en elke afwerking met welk stuc-, spuit- of coatingswerk dan ook kunt u een beroep doen op een van Nederlands grootste en in ieder geval meest zorgvuldige en zorgenloze afbouwbedrijven.

 

Groot is actief in heel Nederland

Wij gaan trots op onze Volendamse afkomst en onze Volendammer vaklui, die bekend staan om hun inzet en vakmanschap, maar dit beperkt ons niet tot het verzorgingsgebied van Noord-Holland. Niets is minder waar! Groot Afbouw verzorgt gevelisolatie in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor en eventueel met onze partners worden de relaties actief bediend en de projecten continu begeleid.

Kijk trouwens eens verder op onze site en lees wat wij allemaal als partner onder één dak hebben voor u. Klik hier voor ons bedrijfsprofiel, onze normen en waarden en klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies of een passende offerte naar uw wensen.

 

U bent altijd van harte welkom.

 

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.