Dekvloeren

First slide

Giet- & cementdekvloeren – basale duurzaamheid sinds 1968

Onze vloeren geven een speciale touch door de kracht van hun eenvoud en duurzaamheid
Groot Afbouw BV is al bijna 50 jaar specialist op het gebied van cementdekvloeren voor de utiliteitsbouw en particuliere sector. Zoals bij al onze activiteiten wordt er in ons bedrijf veel aandacht besteed aan kwaliteit, aandacht en service. Alle vloeren worden door onze mensen op een vakbekwame manier aangebracht.

Gebruik van de laatste noviteiten en wij hebben de 2 beste leveranciers van Europa
Zo maken wij gebruik van anhydrietgebonden gietvloeren van Gyvlon en werken we met computergestuurde pompen. Verder hebben wij isolatie-oplossingen voor zwevende dekvloeren om de eisen m.b.t. geluid en isolatie te halen. Zodoende voldoen onze vloeren altijd aan de laatste normen en leveren wij een constante, hoogwaardige kwaliteit. Een dekvloer van Groot Afbouw is de juiste fundering voor uw bouwproject. Onze leveranciers zijn werkelijk uniek in hun bewezen duurzaamheid, hun garanties en hun productenpalet.

Waarom is Groot Afbouw de béste keuze als het om gietvloeren gaat?

– Onze leveranciers zijn de twee beste van Europa
– De werkelijk meest duurzame vloeren, met garantie
– Wij leveren strakke vloeren
– Scherpe all-in prijzen
– Snelle service, opgeruimd en nauwkeurig
– Géén onverwachte kosten achteraf!
– Wij kunnen de vloer ook schilderen

Alle soorten dekvloeren, voor iedere ruimte
Er zijn veel verschillende soorten dekvloeren die aangebracht kunnen worden. Groot Afbouw beschikt over verschillende middelen om de dekvloer aan uw wensen aan te passen.
Van epoxy en polyurethaan gietvloeren tot en met zandcement- & betonvloeren. We hebben alles voor u, zelfs in verschillende kwaliteitscategorieën. Onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Een dekvloer van Groot Afbouw is de juiste fundering voor uw bouwproject
Groot is dus gespecialiseerd in giet- en cementvloeren maar ook in speciale coatingvloeren. Zoals daar zijn: zakelijke ruimtes(bijv. horeca, laboratoria, restaurants, kantoren, winkels, etc.), scholen en openbare gebouwen, sauna’s, sportruimten, badkamers, zwembaden en keukens, galerijen, balkons, parkeerdekken, garages, et cetera. De soorten gietvloeren zijn divers: polyurethaan gietvloeren, epoxy gietvloeren, coatingvloeren, betonlook gietvloeren en overige ondervloeren.

Groot is actief in heel Nederland
Wij gaan trots op onze Volendamse afkomst en onze Volendammer vaklui, die bekend staan om hun inzet en vakmanschap, maar dit beperkt ons niet tot het verzorgingsgebied van Noord-Holland. Niets is minder waar! Groot Afbouw verzorgt giet- & cementvloeren in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor en eventueel met onze partners worden de relaties actief bediend en de projecten continu begeleid.
Kijk trouwens eens verder op onze site en lees wat wij allemaal als partner onder één dak hebben voor u. Klik hier voor ons bedrijfsprofiel, onze normen en waarden en klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies of een passende offerte naar uw wensen.

U bent altijd van harte welkom.

-Bel me terug

Bellen

-Adviesaanvraag

Klik hier

Aandacht

Zorg voor zowel de praktische details als voor het project in het geheel. Oog voor de planning, continuïteit en doen wat u van ons verwacht.

Flexibel

Meedenken en meebuigen met de wensen van de opdrachtgever. Snel bijschakelen om aan een plotseling extra vraag te voldoen.

Innovatief

Werken met de de nieuwste technieken en materialen. Constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen.